2009.02.18.

 

Köntös Virág híres levele

Öregszem. Már 11 múltam.

Zajlik a 2008-2009-es tanév, meg minden.

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Híres levelem eseményeit visszafelé, tehát fordított időrendben írom, remélem így is bírjátok élvezni!

Valentin nap, 02.14.

Osztálytársaim sok kedves levélkével örvendeztettek meg, íme néhány gyöngy-szem.

Aranyosak, de nem mindet értem. Akkor is köszönöm.

Február első napjaiban,

a honlapomon készítettem egy aloldalt aminek a Kodály Zoltán Zeneiskola alternatív honlapja címet adtam. A Google keresőjében már a 2. helyen van, csak az Önkormányzat -egyébként 2007-ben frissített adatokkal büszkélkedő- oldala előzi meg. A következő tematikus link gyűjteményekben szerepel már: kodalyzoltan.lap.hu zeneiskola.lap.hu Szóval a Zeneiskolának nincs honlapja, anno 2009, csak az általam jegyzett nem hivatalos.

Ide illik még, a húsz ujjas blúz (négy kezes blues, egy fekete pianínón) amit Grétivel követtünk el. Bocs.

2009.01.

Félévi bizonyítvány hírek.

Csak két "jó" jegyem van. Nem kellett volna, matekból és természetből. A többi mind ötös. Ráhajtok, meg kell lenni a kitűnőnek.

Isk.

Zen.

A zeneiskolai értesítőmben eddig csak ötösök vannak. (ott IV. osztályos vagyok)

2009.01.

Az iskolai helyesírási versenyen III. lettem szokás szerint. Szerencsétlenségemre kettő darab II. helyezett volt, s ezért nem indulhatok a városi döntőn. Pedig a taktikám már III.-ban és IV.-ben bevált, hiszen iskolai III. helyezések után a városit mindig megnyertem. Első számú tartalékként még van esélyem.

2008.12.14.

Karácsonyi Hangverseny a Közösségi Házban. Adták a Kodály Zoltán Zeneiskola növendékei, tanárai a Városi Fúvószenekar közreműködésével. Kapta a nagyszámú és hálás közönség. A nagyok énekkarát erősítettem a mezzoszoprán szólamban. (kedvencem Hermán Dominik a "dobos")

2008.09.30-tól 2008.12.18-ig nem történt semmi

-ja, 12.18-án a Karácsonyi klubdélután (zenés-táncos összejövetel) valóban jó volt. (a szülőket nem engedtük a buli közelébe)

-ja, 11.14-én a Halloween bulit tartottunk a suliban. Tök jó volt, de az idén másképpen kellene szervezni. A lelkes szülői anyukák segítségével ötletesen feldíszítettük a termünket.

-ja, 10.17-én volt a Szüreti Bál a suliban, de a rendőrök gyorsan összeírták a részegnek látszó hetedikes, nyolcadikos fiúkat és elmentek. Érdekes módon arra voltak kíváncsiak, hogy melyik üzletből szerezték az alkoholos piákat.

2008.09.26-án

kórház látogatáson vettem részt. (elhúzódott 29-ig)

P.G VII/B osztályos iskolatársam, esztelen rohanása közben durván, kíméletlenül lefejelt az iskola folyosóján, miközben én álmatagon bandukoltam ugyanott. + cserben hagyott, (tovább rohant, hátra sem nézett, azt hiszem) és csak tanári segédlettel tudtam feltápászkodni, sok vér folyt. Hazavittek, otthon mindenféle tünetet adtam elő, ezért szüleim kórházba szállítottak. Meglepően rövid várakozás után felvételt nyertem az intézetbe, közben sok törött kezű és lábú fiatalt láttam ott, szigorúan szülői kísérettel, némelyek igen szomorú arcot viseltek.

Három nap helyben fekvés, unalom, rossz kaja, gyerekes tv műsor. Hamar rájöttünk, hogyan kell távirányító nélkül csatornát váltani az ajtó fölé (2 1/2 m) felkötött készüléken. Egy székre helyezett másik székről már válogattunk is a műsorok között. Mikor észre vették, minden dicséret elmaradt. Második nap már volt telefonom és saját (otthoni) pizsamám, a hangulatom ezért jobb lett. 

Volt konzílium is, de nem fájt. Sajnos voltak akik rosszabbul jártak mint én, és nagy fájdalmaik voltak a különböző sérüléseik miatt, sőt egyik éjjel megoperáltak egy kislányt. Vasárnap nagynéném, unokanővérem is meglátogatott, hoztak mindenfélét és olvasnivalót is. Dr.House (Dr.Ház?) sehol. Itt látható a zárójelentésem .pdf állományba foglalva. Olvastam benne, hogy "..fractúra nem látható..". Na ez engem mindig megnyugtat. A torna alóli felmentés kifejezetten idegesített. Kedves P.G nem kellett volna...  (költségek kb. 75000,- Ft, + az én megfizethetetlen három napom, valamint a fájdalomdíj)

Köszönöm a figyelmeteket, további minden jót kívánok mindenkinek. Puszi.


home        blogom       ide írhattok 

Copyright (c) 2005-2009 Virág

[Leiratkozás a hírlevélről]