Virág  2008.09.20.

 

Köntös Virág híres levele

Öregszem. Már ötödikes vagyok.

Megkezdődött a 2008-2009-es tanév

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Azt hiszem minden tanév, minden iskolában a nyári élménybeszámoló megírásával kezdődik. Nem történt ez másképp nálunk sem. Én is megírtam, íme.

vidampark1

Bepötyögöm ide, ha valaki nem tudná olvasni a gyöngy betüimet.

Egy nyári élmény

Elérkezett a nyári szünet. A család eltervezte a Vidámpark látogatását. Kiválasztottunk egy nem túl forró, de meleg napot. Elindúltunk. A kocsival, kicsitt messzebb tudtunk parkolni. Egy árnyékosabb helyet próbáltunk keresni az 56-osok terén.

A pénztárnál megkaptuk a karszalagjainkat. Tanácstalanul álltunk a játékok között, nem tudtunk választani. Végül is a döntésünk a hullámvasútra esett. Nagyon hosszú sort kellett végigállnunk. Sikerült, feljutottunk! Könnyebben jutottunk fel a Torony nevezetű játékra. Annyira tetszett, hogy még kétszer visszatértünk. Következő lépésként meglátogattuk a Break Dance-et. A szüleim megnyugtatására következett az Elvarázsolt Kastély. A nyugalom nem tartott sokáig, anyát felrángattam a Ciklonra, ami fejjel lefele is megy. Ide is többször visszatértünk. A családi nyugalom és béke érdekében felültem velük a Vihar-és Szellem vasútra. Egy gyerekkori  játé-kukra is felültem, a Kidobóra. Mostmár elég volt a nyugalomból, irányt váltottam a Luna felé. Anyu még nézni se bírta. Ez egy hatalmas szerkezet, ahol egy sorba tizen férünk el és ebből két sor volt. A biztonsági rendszer becsukódása után, elkezdődött a himbálodzás. Egyre gyorsulva hintáztunk és egyszer csak átfordulást kezdve megálltunk fejjel lefele. Még sok pördülés várt ránk. S szüleim nagy örömére ide még háromszor visszajöttem. A hangulat lehűtése érdekében következett a vizen csúszás egy farönkben. A többi játék már csak látványban volt meg.

Fáradtan, de élményekkel tele elindultunk hazafele. Remélem máskor is eljutok oda.

Erről a himbál-pördülősről van egy picike videó is, ami remélem itt látható:

 
Jobbról a hetedik széken ülök, az elsők között.
De hol van már a nyár és az a vidám park? Hideg van és korán kell kelni...
Sziasztok.

 


Home       g.portálom       ide írhattok 

Copyright (c) 2005-2008 Virág

[Leiratkozás a hírlevélről]