Home 2008.01.07

 

Köntös Virág hírlevele

Boldog Új Évet Kívánok! 

Tavaly tanév végén írtam Hírlevelet nektek, most igyekszem bepótolni mulasztásaimat.

Kedves Ismerőseim, Barátaim!

Sok minden történt már a vakáció alatt is. Én Nagykarácsonyban és Kőteleken  is voltam, hosszabb rövidebb ideig. Kőtelek a Tisza partján van és a hatalmas hőséget jobban lehetett bírni mint máshol. A nagynéném kutyáját, Gyurmát ott láttam először vizimentőként dolgozni. A jó messzire bedobott ásványvizes flakonokat hősiesen kimentette minden alkalommal. Nagykarácsonyból kirándúltunk Dunaújvárosba, Duna földvárra és rétszilasi élményfürdőbe. Keresztszüleimet is boldogítottam Jután, ami Kaposvártól 7 km-re van. Iskola kezdet elött az USA-ból voltak itt rokonaink. Mozgalmas és jó hosszú volt a vakáció, hiszen nekünk három héttel elöbb fejeződött be a tanév az iskolánk felújítása miatt.

Szeptemberben azután a szépen felújított és kibővitett iskolában kezdtem a tanévet. Tanulmányi eredményeim nagyon jók voltak és jók most is, eltekintve egy iciri piciri megtorpanástól félév elött, de azóta már mindent kijavítottam.

A zeneiskolai hangversenyen -karácsony elött- Csajkovszkij Diótörőjéből a Babák táncát játszottuk hatalmas sikerrel. Zsani barátnőmmel követtük el összesen négy kézzel, egy nagyon kemény új zongorán a Közösségi Ház nagytermében, kb 300 lelkes néző füle hallatára.

Év végén Brüsszelben Emma nevü, Stockholmban Viktória nevü unoka hugom született, mindketten nagyon jól vannak, szépek és egészségesek.  

Most ennyit, hamarosan jön a szülinapi bulim amire csináltam egy zenei blokkot, amit meghallgathattok ide klattyanva .

Sziasztok. Ide írjatok levelet .

TH blogom


Home

Copyright (c) 2005-2008 Virág

[Leiratkozás a hírlevélről ]